PreSent

Training over presenteren en persoonlijke uitstraling

 

Je bent het visitekaartje van jezelf, maar ook voor het bedrijf of organisatie waar je werkzaam bent.

 

Stel jezelf eens de volgende vragen. Hoe zit het met de indruk die ik maak op anderen? Wat wil ik uitstralen? En wat doe ik aan tijdens een presentatie om mij zelfverzekerd te voelen? Hoe bouw ik mijn verhaal op om de aandacht vast te houden? Ik vind het ook nog eens reuze spannend als iedereen naar me kijkt. Welke blinde vlekken heb ik in mijn taalgebruik? Hoezo moet ik me formeler kleden?  Het gaat toch om wie ik ben en wat ik doe, niet om hoe ik eruitzie? Tijdens de training PreSent ga je aan de slag met communicatie, presenteren voor een groep en je persoonlijke uitstraling. De training staat in het teken van jouw vaardigheden als presentator en de kracht van kledingcommunicatie. Kortom, hoe zorg ik dat mijn uitstraling en communicatie de juiste impact heeft! Wil je hier mee aan de slag? Dan mag je deze training niet missen!

 

Voor wie en hoe lang?

De PreSent training sluit goed aan bij de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers of management. Ook is het een passend concept waarin ‘de mens in de organisatie’ voor een groot deel de zichtbaarheid en uitstraling van je organisatie of bedrijf bepaalt. De training duurt twee dagen.

 

Deze onderwerpen komen onder andere aan de orde

 • De kracht van de eerste indruk
 • Hoe maak ik mij als persoonlijkheid meer zichtbaar
 • Presenteren, hoe doe ik dat?
 • Kennismaking met ABC van kleding en Stijl-Succesformule
 • Hanteren van spanning
 • Hoe zit het met de ontvanger en groepsdynamiek
 • Hoe ga ik om met lastige situaties
 • Een krachtig verhaal neerzetten

 

Opbrengst

 • Met de training PreSent sta je steviger in je schoenen. Je bent je meer bewust van je verbale en non-verbale gedrag. Je hebt meer inzicht in wat je van jezelf laat zien in je dagelijkse persoonlijke contacten en tijdens je werk.
 • Je leert vaardigheden die belangrijk zijn om ervoor te zorgen dat jouw presentatie onthouden wordt door een krachtig verhaal en door de manier waarop jij de toehoorders actief betrekt.
 • Je hebt kennis over de verschillende kledingstijlcategorieën en weet wat in welke situaties de beste match is voor gepaste aandacht.

 

Hoe gaan we dat doen?

De training PreSent is gebaseerd op verschillende methodieken en is praktijkgericht. De voorbeelden zijn direct toepasbaar. Wij trainen in groepen tot twaalf deelnemers. Je kunt een interactief programma verwachten met inspirerende voorbeelden, opdrachten en filmfragmenten. Tijdens de training ontvang je uitnodigende trainingsmaterialen en na afloop een certificaat van deelname. Als je bent ingeschreven, ontvang je van ons alvast een leuke opdracht! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en met de informatie die anderen delen en houden ons aan het privacyreglement.

 

Meld je aan voor de training

Meld je hier aan. Als we je aanmelding in goede orde hebben ontvangen, ontvang je van ons een mail met een factuur. Zodra we je betaling hebben ontvangen, ben je verzekerd van een trainingsplek. Je ontvangt dan verdere praktische informatie.

De eerstvolgende tweedaagse training staat gepland op:

 

Kosten individuele deelname

Onze trainingen worden vooraf gefactureerd volgens onze algemene voorwaarden. Individuele deelnemers betalen €597,-. Dit is inclusief uitgebreide lunch en aantrekkelijke trainingsmaterialen. Wij zijn CRKBO geregistreerd en bieden onze diensten BTW-vrij aan.

 

Incompany

Ben je op zoek naar en training binnen jullie bedrijf of organisatie? Bij een incompany training komen we naar jouw locatie en hebben indien nodig zelf beschikking over audiovisuele middelen. Deelnemers ontvangen aantrekkelijke trainingsmaterialen en na afloop een certificaat van deelname. Wij zijn CRKBO geregistreerd en bieden onze diensten BTW-vrij aan.

 

Wie zijn wij?

Wij, Simone en Laura, zijn ervaren, enthousiaste en bevlogen trainers met gedegen vakkennis! Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten!

 

Agenda

Training PreSent

Vrijdag 20 sept. en vrijdag 4 okt.

Enschede 9:30-17:00

Vrijdag 27 sept. en vrijdag 18 okt.

Enschede 9:30-17:00

 

 

Inspiratiesessie PreSent

Woensdag 11 sept.

locatie Enschede 19:30 - 21:00